Építkezés, felújítás, átalakítás...

Építkezés, felújítás, átalakítás előtt áll, vagy már nyakig benne is van?

Ha ön szereti a minőséget, korrekt áron akkor jó helyen jár!
Mi segítünk önnek, hogy háza, lakása, kertje igazi, valódi otthonná váljon, ahova a család minden tagjának jó hazatérni!

Egy lakás vagy ház legtöbbször egy életre szól, de akár egy élet műve is... Mindennapjaink közel felét itt töltjük, ezért érdemes barátságos hangulatot varázsolni bele. Ezt végig gondolva nagyon nem mindegy, hogyan is alakítjuk ezt ki!

A mai igények egy építkezés megkezdése, vagy használt lakórész megvásárlása után kezdenek igazán testet ölteni de ezzel bonyolulttá is válni.
A szerkezet praktikus kialakítása valamint a mai technikai és kényelmi elvárásoknak való megfelelése már alap kérdés, de egy lakás ettől még nem válik OTTHONNÁ!

Kell az az érzés, hogy "várjon minket" és mi is vágyjunk haza...
Ezt a részletek megálmodásával és megvalósításával tudjuk elérni. Az elmúlt években egyre népszerűbb a "Retro" stílus, és a melegség érzet miatt a Mediterrán jelleg.
Egy "otthonnak" melegséget és szeretetet kell sugároznia, ezzel már alaphangon pihentet a mai felgyorsult világban és valamelyest feloldja a mindennapi stressz hatását.
A barátságos környezet kialakításhoz kiváló alternatívát nyújt a téglaszeletekkel való burkolás vagy csak egyes részletek díszítése is.
Ha elkezdünk számolni, akkor az egyedi és tetszetős felületek megoldására, szinte a legolcsóbb megoldás a szeletelt tégla díszburkolat!
A csempék ára alaphangon is 1000Ft-nál kezdődik, de ha nem engedünk az igényinkből és nem kötünk kompromisszumot az ár miatt, akkor nyugodtan számolhatunk 3-5000Ft-os árral.
Ha festeni-tapétázni akarunk, vagy kültéren színezni, akkor az "aládolgozás" költségével (a megfelelően sima felület létrehozása) is számolni kell, így a 2-3000Ft-os téglaszelet ár már egészen olcsónak mondható.
Nem elhanyagolható az sem, hogy nagyon könnyedén akár házilag is kivitelezhető, néhány szempont figyelembevételével, amelyeket később még felsorolunk.

Az igényeknek megfelelően kiválasztott belső szeletekből viszonylag "homogén" felület, míg a külső szeletekből inkább "rusztikus", múltidéző hatás érhető el.
Burkolhatunk vele kültéren akár teljes falakat, lábazatokat is, de "csak" díszként is alkalmazhatjuk ablakok-ajtók köré, spalettánál, sarkoknál vagy nagyobb egybefüggő felületeknél minta kirakásával is.
A kertben teraszok, szegélyek, grillező vagy tűzrakó hely, kerítés, medence pereme-szegélye, támfalak, járdák burkolása vagy nyári konyha kialakítása.
Beltérben falak, oszlopok, boltívek,kandallók teljes egészében burkolhatók vagy díszíthetők téglaszeletekkel,
de akár az egész helyiség kialakítható, mind a falak, mind pedig az aljazat is (szoba, konyha, fürdőszoba, illemhelyiség...).
A Galériánkban a fentiekre láthatóak példák, de egy kis fantáziával a határ a csillagos ég!
Mivel cégünk régi, kézzel vetett bontott téglákat használ alapanyagként a téglaszeletekhez a késztermékek mindig egyediek. Szinte nincs két egyforma tégla árnyalatát, mintázatát tekintve, így a kialakított felület mindig egyedi lesz, független a kirakott mintázattól.
Néhány nm-es igény esetén, árusítunk válogatott színű/mintázatú "egyedi" téglaszeleteket is, amelyek bordűr, kandalló, vagy bútorok kialakításához ideális választást jelenthet.
Az előforduló válogatott szín/minta választékról az "Egyéb termékek" és egyedi csomagok alatt tájékozódhat, de érdeklődhet a raktárkészletről elérhetőségeinken!

Tekintse meg termékeinket...


Igény esetén szakszerű kivitelezéshez, tudunk ajánlani profi burkolót!
vissza