Külső téglaszeletek

A téglák külső Rusztikus oldala

szerzõ: admin

A bontott téglák rusztikus külső oldala.A téglaszeletek összhatásukban sárgás vagy vöröses árnyalatra vannak válogatva, illetve igény szerint vegyes színűek..
Az egy raplapon lévő, általunk ajánlott mennyiségek csak tájékoztató jellegűek, igény esetén ettől el lehet térni!Külső tégla szelet - 2500Ft-tól


Raklapozva 10-12nm/raklap árusítjuk!
külső hosszú téglaszeletek
Rövid

külső tégla szelet - 5000Ft-tól
külső rövid piros téglaszeletekkülső rövid sárga téglaszeletekA ll.osztályú külső szeletek változó hosszúságúak (~15-25cm hossz), de talán még szebb felületek is készíthetőek mint a teljes szeletekből, a változó méretek miatt sokkal rusztikusabb hatású lesz..


ll.o.-Külső tégla szelet - 2500Ft-tól
Raklapozva: 7-10nm/raklap

A ~15cm-nél rövidebb szeletek a téglamozaikok, amelyek ragaszthatóak sima mozaikként, de soronként is mintázható, vagy például köroszlopok, boltívek, kőrívelt minták burkolására téglaszeletekből csak ezek alkalmasak.Külső téglamozaik- 1500Ft-tólA bontott alapanyagnak köszönhetően kifejezetten rusztikus jellegű felület alakítható ki. Leginkább a hosszú szeleteket alkalmazzák (ami nagyméretű esetén ~30cm hosszú =42db/nm, kisméretűnél pedig ~25cm hosszú =52db/nm), de kisebb felületeknél, spalettáknál, vagy minták kialakításánál felmerülhet igény a rövid oldalból vágott kisebb szeletekre is a falburkolat kialakításánál.
(~15cm ill. 12cm-es hossz – CSAK MEGRENDELÉSRE!).